My April notes…de lente in!

Minder bloggen?

Een nieuwe maand is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor een terugblik op de vorige maand. April was qua nieuwe blogs een heeeeel rustige maand. Qua aantal bezoekers en pageviews maakte ik echter een record mee! Je zou kunnen concluderen dat ik dus het beste maar zo weinig mogelijk moet gaan bloggen…maar dat ben ik echter niet van plan. In deze blog vertel ik je wat er zoal in april gebeurde wat maakte dat de teller op 2 blogs bleef hangen.

lente Amsterdam

Lente in de stad! Ik vind het knalgroene van de bomen altijd weer mooi om te zien.

Werk en familie en een nieuwe balans proberen te vinden

In maart ben ik weer begonnen met werken, maar de combinatie hiervan met het zorgen voor mijn inmiddels 4 maanden oude dochter valt mij zwaar, ook al werk ik maar drie dagen. Op momenten dat ik thuis ben en er even geen was gedraaid hoeft te worden, opgeruimd hoeft te worden, of iemand moet eten, ben ik blij als ik gewoon even op de bank kan hangen en op vrije dagen slaap ik veel bij. Het bloggen schiet er dan helaas bij in. Helemaal als er daarbij ook nog leuke dingen op de planning staan, zoals familie bezoekjes of een dagje weg. Tegenwoordig is het echt of-of: of ik heb tijd om te bloggen, of er moet iets anders worden gedaan. Dingen slim combineren is er even niet meer bij. Waar ik voorheen ergens tussendoor alvast wat blog onderwerpen uitschreef, is die tijd nu op de een of andere manier verdwenen. Het zij zo, ik ben langzaam op weg om een nieuwe modus te vinden nu moeder zijn mijn fulltime job is, ik daarnaast mijn andere baan heb en ik ook nog andere leuke dingen wil blijven doen, zoals deze blog bijhouden.

amsterdam boeket bloemen

Andere leuke dingen, zoals een etentje met vrienden die een mooi boeket meenamen!

Baby’s first holiday

Met het Paasweekend zijn we afgereisd naar een huisje in de omgeving van Trier in Duitsland. Het was voor het eerst dat we op vakantie gingen met baby en daarmee was het ook een test hoe zij, en wijzelf, het zouden vinden! Met de auto voor driekwart volgepakt met babyspullen en met twee kleine handbagage koffertjes die er nog net bij pasten voor onszelf, gingen we op pad. Het werd een heel erg leuk weekend, waarvan we zelfs uitgerust thuiskwamen omdat Giulia ’s nachts gewoon doorsliep. We hadden supermooi weer, met 27 graden was het voor rondwandelen in de stad eigenlijk zelfs een beetje te warm, en hebben naast Trier ook Luxemburg bezocht.

Dom Trier

De dom van Trier is een indrukwekkend gebouw met ontzettend veel historie.

tulpen Luxemburg

De lente in Luxemburg. Ook deze stad was versierd met mooie tulpen.

En bloggen

Nouja, daar was dus in april niet zoveel tijd meer voor. Ik schreef aan het begin van de maand over Graz, een leuke en nog niet zo bekende bestemming in Oostenrijk. Deze stad werd door het stedentrip platform CityZapper een maand lang in de spotlights gezet. Aan het einde van de maand schreef ik een blog over zo’n andere leuke stad: Luxemburg! Vooral tijdens warme dagen kan je er heerlijk wandelen en de verkoeling opzoeken in het parc de la Pétrusse wat in de vallei ligt. In mijn blog kan je een foto impressie bekijken. Ondanks dat ik dus maar 2 blogs heb gepubliceerd, is het aantal bezoekers opnieuw gestegen. In vergelijking met april vorig jaar is het aantal bezoekers zelfs verdubbeld! Dat vind ik erg leuk om mee te maken en motiveert mij des te meer om lekker door te gaan met bloggen. Kortom, binnenkort weer nieuwe blogs op Cities ’n Stories!

voetjes zon

Het was heerlijk zonnig in Luxemburg en zelfs zo warm dat Giulia op gegeven moment met haar voetjes buiten de wagen wilde liggen. Hopelijk gaan we in mei ook veel zon tegemoet!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.